Nancy Bush Ellis, sora lui George H.W. Bush, a murit din cauza complicaţiilor COVID-19

  • Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte George H.W. Bush a murit duminică la vârsta de 94 de ani.
  • Bush Ellis a murit într-un centru rezidenţial din Concord Massachusetts, a informat The New York Times, din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus.
  • Ea a fost internată în spital cu COVID-19 la sfârşitul lunii decembrie, cu febră, a declarat fiul ei.
496 afișări
Imaginea articolului Nancy Bush Ellis, sora lui George H.W. Bush, a murit din cauza complicaţiilor COVID-19

Foto: Twitter

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte George H.W. Bush a murit duminică la vârsta de 94 de ani, a confirmat fundaţia George şi Barbara Bush, relatează Business Insider.
 
"Suntem tristi sa impartasim ca iubita sora a presedintelui Bush, Nancy Bush Ellis, a încetat din viaţă. Condoleanţele şi rugăciunile noastre sunt cu familiile Ellis şi Bush, în timp ce ne amintim de o femeie remarcabilă care a adus lumii bucurie şi lumină,” a anunţat fundaţia fostului preşedinte George Bush jr. şi a soţiei sale.
 
Bush Ellis a murit într-un centru rezidenţial din Concord Massachusetts, a informat The New York Times, din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus.
 
Ea a fost internată în spital cu COVID-19 la sfârşitul lunii decembrie, cu febră, a declarat fiul ei.
 
După cum a raportat The New York Times, Bush Ellis era cunoscută pentru că susţinea puncte de vedere politice mai puţin frecvente printre membrii familiei sale. Spre deosebire de fratele ei, ales preşedinte în 1989 şi nepot, ales preşedinte în 2000, Bush Ellis a fost un „democrat liberal.”
 
Ellis Bush a fost un activist de mediu cunoscut, care a donat pentru cauze şi organizaţii progresiste, făcând campanie în mai multe rânduri pentru fratele ei şi pentru fiii acestuia, George W. Bush şi Jeb Bush.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici