Nancy Pelosi a folosit peste 30 de stilouri pentru a semna articolele pentru demiterea lui Donald Trump

Membra Partidului Democrat, Nancy Pelosi, a supărat mai mulţi republicani când a folosit mai mult de 30 de stilouri pentru a-şi pune semnătura pe articolele pentru demiterea preşedintelui Donald Trump, relatează BBC.

522 afișări
Imaginea articolului Nancy Pelosi a folosit peste 30 de stilouri pentru a semna articolele pentru demiterea lui Donald Trump

Nancy Pelosi folosit peste 30 de stilouri pentru semna articolele de demitere a lui Donald Trump

La procedura de semnare a articolelor pentru demiterea preşedintelui Donald Trump, democrata Nancy Pelosi a acordat o atenţie deosebită evenimentului, când a folosit peste 30 de stilouri pentru a-şi pune semnătura, relatează BBC.

Semnarea articolelelor pentru demiterea liderului de la Casa Albă, constituie etapa finală înainte ca procedura demiterii să fie preluată de Senat.

Înainte de a semna documentele care ar contribui la îndepărtarea lui Trump din funcţia de preşedinte, lui Nancy Pelosi i s-au adus patru tăviţe cu câte opt stilouri.

Membra partidului democrat s-a folosit de fiecare dintre cele 32 de stilouri pentru a semna documentele ce au în vedere demiterea lui Trump. 

Politicienii republicani au acuzat-o pe Nacy Pelosi că prin gestul ei ar fi celebrat procedura de demitere, în loc să trateze evenimentul ca un pe moment sobru. 

Reprezentanţii lui Pelosi au argumentat că demiterea unui preşedinte este un moment istoric.

Semnarea unui act important folosind mai multe stilouri este un obicei vechi la Casa Albă care datează de pe vrema preşedintelui Roosevelt. Ustensilele folosite la semnarea unor astfel de documente sunt de obicei oferite ca suvenir.

Senatul a emis o somaţie formală preşedintelui Trump, în care l-au informat în privinţa acuzaţiilor care i se aduc.

Procesul demiterii lui Donald Trump urmează să se reia în câteva zile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici