Nancy Pelosi cere Israelului să anuleze o decizie care vizează două membre ale Congresului SUA

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, a cerut joi Israelului să îşi anuleze decizia privind interzicerea accesului în ţară a două membre ale Congresului Statelor Unite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

264 afișări
Imaginea articolului Nancy Pelosi cere Israelului să anuleze o decizie care vizează două membre ale Congresului SUA

Nancy Pelosi cere Israelului să anuleze o decizie care vizează două membre ale Congresului SUA

"Decizia privind interzicerea accesului în Israel al celor două membre ale Congresului SUA, Tlaib şi Omar, reprezintă un semn de slăbiciune sub demnitatea Israelului", a declarat Pelosi.

Tzipi Hotovely, adjunctul ministrului israelian de Externe, a informat joi că Israelul a decis să nu permită accesul lui Ilhan Omar şi Rashidei Tlaib, membre ale Congresului american, în această ţară, ca urmare a declaraţiilor acestora referitoare la Statul Israel

Ilhan Omar şi Rashida Tlaib, membre ale Partidului Democrat, aveau programată o vizită în Israel şi Cisiordania la finalul acestei săptămâni.

 

Taguri:
sua,
israel,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici