New York Times: Donald Trump a discutat posibilitatea acordării unei graţieri preventive pentru copiii săi

  • Preşedintele Donald Trump a discutat despre posibilitatea emiterii unor decrete de graţiere pentru membrii familiei sale şi pentru unii apropiaţi, au declarat pentru NBC News mai multe surse familiare cu această chestiune.
  • New York Times a raportat mai întâi discuţiile şi a spus că Trump s-a informat dacă este posibil să fie acordă o graţiere preventivă pentru copiii săi: Eric şi Donald Jr, şi Ivanka Trump şi ginerele său, Jared Kushner, dar şi avocatul Rudy Giuliani.
4429 afișări
Imaginea articolului New York Times: Donald Trump a discutat posibilitatea acordării unei graţieri preventive pentru copiii săi

New York Times: Donald Trump a discutat posibilitatea acordării unei graţiere preventive pentru copiii săi

The Times a raportat că Trump a vorbit cu Giuliani despre graţiere lui încă de săptămâna trecută.
 
Giuliani a negat că acest când a fost întrebat de reporterii NBC News, numind raportul o „minciună”.
 
Casa Albă nu a comentat subiectul.
 
Săptămâna trecută, Trump a acordat o „graţiere totală” pentru fostul său consilier pentru securitate naţională, Michael Flynn, care a pledat de două ori vinovat că a minţit FBI-ul. Trump a spus în martie că ia în calcul această mişcare.
 
Marţi, documentele instanţei desigilate de un judecător sugerează că anchetatorii federali analizează ceea ce a fost descris ca un potenţial sistem de „luare de mită pentru iertare” care implică graţiere prezidenţială.
 
Documentele nu îl numesc pe Trump. De asemenea, acestea nu indică dacă vreun oficial al Casei Albe a avut cunoştinţă de vreo schemă.
 
Trump a scris pe Twitter marţi seara: „Ancheta graţierii este o ştire falsă!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici