Nicolae Timofti vrea ca prima sa vizită oficială să fie la Bruxelles, apoi în România

România ar putea fi a doua destinaţie a preşedintelui nou-ales al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, după o vizită la Bruxelles, a declarat şeful statului într-un interviu pentru Radio Chişinău, relatează Info-Prim Neo, în pagina electronică.

178 afișări
Imaginea articolului Nicolae Timofti vrea ca prima sa vizită oficială să fie la Bruxelles, apoi în România

Nicolae Timofti vrea ca prima sa vizită oficială să fie la Bruxelles, apoi în România (Imagine: ProTV Chişinău)

"Sunt convins că relaţiile cu România trebuie să fie mai apropiate şi mai strânse fiindcă la rădăcina relaţiilor noastre stă o istorie aparte, o cultură comună. Avem multe în comun. Printre altele, primul care m-a felicitat a fost domnul Băsescu", a declarat Nicolae Timofti.

Şeful statului a afirmat că îşi doreşte să efectueze prima sa vizită oficială la Bruxelles, apoi vor urma România, Ucraina şi Rusia.

Până să fie ales, Nicolae Timofti, a declarat că, dacă va ajunge şef de stat, îşi doreşte să efectueze prima vizită la Bruxelles. Atunci Nicolae Timofti a menţionat că îşi propune să convingă europenii că Republica Moldova are un program de guvernare bun, care trebuie dus la bun sfârşit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici