Nicolas Maduro: Venezuela nu va accepta influenţe străine în negocierile din Barbados

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat că Guvernul de la Caracas nu va permite ca Statele Unite şi Uniunea Europeană să influenţeze rezultatele negocierilor purtate în Barbados cu reprezentanţii opoziţiei, potrivit agenţiei TASS.

345 afișări
Imaginea articolului Nicolas Maduro: Venezuela nu va accepta influenţe străine în negocierile din Barbados

Maduro: Venezuela nu va accepta influenţe străine în negocierile din Barbados

„Venezuela nu va ceda în faţa şantajului Statelor Unite şi Uniunii Europene”, a declarat Maduro, în cadrul unui discurs televizat.

El a mai adăugat că singurii care vor avea un cuvânt de spus în cadrul acestor negocieri vor fi reprezentanţii Guvernului şi cei ai opoziţiei.

Maduro a informat, cu ocazia discursului, că delegaţia Administraţiei sale s-a întors deja din Barbados, după o nouă rundă de negocieri cu reprezentanţii opoziţiei. În luna mai autorităţile de la Caracas şi liderii opoziţiei au purtat cel puţin două runde de discuţii indirecte la Oslo, iar pe 8 iulie negocierile au fost reluate, de data aceasta în Barbados.

Liderul opoziţiei, Juan Guaido, care a fost recunoscut ca preşedinte interimar al ţării de peste 50 de state, a declarat că discuţiile trebuie să ducă la o soluţie sustenabilă pentru criza cu care se confruntă ţara şi nu ar trebui să fie folosite de către partidul aflat la putere pentru a obţine mai mult timp.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici