Nigel Farage: Marea Britanie refuză "talente" din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a denunţat politicile Guvernului de la Londra în domeniul imigraţiei, argumentând că Marea Britanie este nevoită să respingă "talente" din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari.

1618 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage: Marea Britanie refuză "talente" din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari

Nigel Farage (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Nigel Farage a avertizat că, dacă va avea succes în scrutinul europarlamentar, "va fi un cutremur în politică", promiţând un program "direct şi simplu" în materie de imigraţie şi în relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană.

"Vrem o politică a imigraţiei posteuropeană, sensibilă, deschisă, prin care să ne arătăm dornici să primim străini, dar trebuie să avem un control asupra cantităţii şi calităţii celor care vin în Marea Britanie", a declarat Farage, potrivit BBC, cu ocazia lansărea platformei electorale.

"În acest moment, le-am întors spatele talentelor din India şi Noua Zeelandă pentru a deschide poarta României şi Bulgariei. Acest lucru este lipsit de sens", a subliniat liderul naţionalist, pledând pentru măsuri care să permită venirea a "30.000 - 50.000 de oameni anual", angajaţi cu calificări, benefici pentru economia britanică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici