Noi confruntări violente în Ajun de Crăciun: Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Hong Kong. VIDEO

Forţele de ordine din Hong Kong au utilizat gaze lacrimogene, marţi, pentru dispersarea a mii de protestatari din centre comerciale, informează NBC News.

903 afișări
Imaginea articolului Noi confruntări violente în Ajun de Crăciun: Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Hong Kong. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @studioincendo

Numeroşi demonstranţi au aruncat cu umbrele şi alte obiecte spre forţele de ordine, în malluri din zonele Tsim Sha Tsui, Mong Kok şi Kowloon din Hong Kong.

Manifestanţii au scandat slaganuri precum "Reactivaţi Hong Kong-ul!", "Revoluţia timpului nostru" şi "Independenţa Hong Kong-ului".

Poliţia a utilizat gaze lacrimogene pentru dispersarea protestatarilor.

Manifestaţiile durează de şapte luni în Hong Kong, principala revendicare fiind respectarea statutului de autonomie faţă de Administraţia de la Beijing.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici