Noi imagini cu spitalul din Wuhan. Zeci de pacienţi infectaţi cu coronavirus, internaţi în a doua zi de la deschidere. FOTO

Primii pacienţi infectaţi cu coronavirus au ajuns luni şi marţi la spitalul Huoshenshan din Wuhan, construit în mai puţin de două săptămâni, potrivit The Guardian. Mai multe imagini cu o parte dintre cei internaţi au fost deja făcute publice.

3788 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu spitalul din Wuhan. Zeci de pacienţi infectaţi cu coronavirus, internaţi în a doua zi de la deschidere. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Spitalul cu 1.000 de paturi a fost construit special pentru a trata pacienţi din Wuhan, oraşul din China considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus care s-a răspândit deja în peste 20 de state. Numărul deceselor înregistrate în ţară, în urma infectării cu coronavirus, l-a depăşit pe cel al SARS, din 2003
 
Potrivit The Guardian, 50 de pacienţi au ajuns marţi la unitatea medicală, imaginile înfăţişând membri ai personalului, îmbrăcaţi în costume de protecţie, care îi împing pe cei internaţi în susul unei rampe, cu ajutorul tărgilor şi al scaunelor cu rotile.
 
Până în acest moment, noul virus a provocat la nivel global 427 de decese, dintre care 425 în China continentală şi câte un deces în Hong Kong şi Filipine. Numărul cazurilor de infecţie cu coronavirus a depăşit 20.000 în China, la care se adaugă cel puţin 151 de cazuri confirmate în 23 de alte ţări şi regiuni de pe glob.
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici