Noi imagini cu unul dintre atacatorii din Franţa, Amedy Coulibaly, şi Hayat Boumeddiene - VIDEO

Noi imagini cu unul dintre autorii atacurilor de la Paris, Amedy Coulibaly, şi cu soţia sa, Hayat Boumeddiene, au fost difuzate de CNN.

4669 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu unul dintre atacatorii din Franţa, Amedy Coulibaly, şi Hayat Boumeddiene - VIDEO

Noi imagini cu unul dintre atacatorii din Franţa, Amedy Coulibaly, şi Hayat Boumeddiene

Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere îi arată pe Amedy Coulibaly şi Hayat Boumeddiene în faţa unei instituţii evreieşti din Paris, în vara anului 2014.

Sursele CNN au declarat că cei doi încercau să verifice potenţiale victime.

Amédy Coulibaly a fost omorât după ce a luat ostatici, dintre care a ucis patru, într-un magazin alimentar cu specific evreiesc, la Paris. El ar fi de asemenea cel care a ucis-o prin împuşcare pe o poliţistă municipală, cu o zi înainte, în apropiere de capitala franceză.

Hayat Boumeddiene, partenera lui Coulibaly, a intrat în Siria pe 8 ianuarie, prin Turcia, a confirmat ministrul turc de Externe Mevlüt Cavusoglu.

Patru bărbaţi reţinuţi în cadrul anchetei privind atentatele de la Paris din 7, 8 şi 9 ianuarie au fost inculpaţi şi încarceraţi în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat procurorul François Molins.

Trei dintre ei sunt urmăriţi pentru că au cumpărat din magazine de arme "material" pentru Amedy Coulibaly, ucigaşul unei poliţiste şi autorul luării de ostatici soldate cu patru morţi la un magazin cu specific evreiesc din Paris, a precizat el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici