Noi incendii de vegetaţie au cuprins oraşul Los Angeles

  • California se luptă cu cele mai mari incendii de vegetaţie
  • Încă nu se cunoaşte sursa focului din Los Angeles
  • Nu au fost raportate victime
273 afișări
Imaginea articolului Noi incendii de vegetaţie au cuprins oraşul Los Angeles

Sursa foto: profimedia

Pompierii din Los Angeles se luptă din nou cu flăcările. Un incendiu uriaş a izbucnit în munţii de la nord-est de oraşul din California.Atât casele de acolo, cât şi cele din deşertul Mojave sunt ameninţate de foc.

Autorităţile spun că direcţia în care bate vântul ar putea ajuta echipajele de pompieri să îndrepte flăcările. Sunt în vigoare mai multe ordine de evacuare pentru rezidenţi, dar nu au fost raportate victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici