Noi incidente la Moscova: Zeci de persoane au fost reţinute, înaintea unui miting al opoziţiei | VIDEO

Autorităţile ruse au reţinut, sâmbătă, cel puţin 89 de persoane înaintea unui miting al opoziţiei care ar urma să se desfăşoare în centrul Moscovei, afirmă surse citate de postul Euronews.

346 afișări
Imaginea articolului Noi incidente la Moscova: Zeci de persoane au fost reţinute, înaintea unui miting al opoziţiei | VIDEO

Noi incidente la Moscova: Zeci de persoane au fost reţinute, înaintea unui miting al opoziţiei

Mii de persoane sunt aşteptate sâmbătă la un miting de protest neautorizat în centrul Moscovei faţă de blocarea candidaturilor unor politicieni de opoziţie în scrutinul municipal programat în septembrie.

Autorităţile ruse au reţinut cel puţin 89 de persoane înaintea protestului, a anunţat organizaţia civică OVD-Info.

"Poliţia a descins la mine în locuinţă; mi-au confiscat calculatoare şi telefonul. Vor să ne oprească să ieşim pe străzi", a declarat disidentul Dmitri Gudkov.

Liderul opoziţiei, Aleksei Navalnîi, a fost condamnat deja la 30 de zile de închisoare pentru apelurile în sensul participării la protest.

Taguri:
rusia,
protest,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici