Noi informaţii despre "The Flash", "Aquaman", "Barbie", "Dune Part II" şi "Guardians of the Galaxy Vol.3"

Warner Bros. Pictures a impresionat publicul la CinemaCon 2023 cu o serie de prezentări şi trailere pentru filmele sale viitoare, printre care The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom, Wonka, Barbie şi Dune Part Two.

1487 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii despre "The Flash", "Aquaman", "Barbie", "Dune Part II" şi "Guardians of the Galaxy Vol.3"

Sursa Foto - Marvel-Walt Disney/Warner Bros

The Flash, care va fi lansat pe 16 iunie 2023, este un film bazat pe personajul DC Comics cu acelaşi nume, care are puterea de a se deplasa cu viteză supraumană. Filmul va explora conceptul de multivers şi va avea apariţii ale lui Ben Affleck şi Michael Keaton în rolul de Batman din universuri diferite. Ezra Miller, care joacă rolul principal, a spus că filmul este “o călătorie emoţionantă şi plină de umor prin timp şi spaţiu”. 

Aquaman and the Lost Kingdom este continuarea filmului de succes lansat în 2018, Aquaman, care a adus peste un miliard de dolari la box office. Filmul îl va urmări pe Jason Momoa ca regele Atlantidei într-o nouă aventură subacvatică, alături de Amber Heard ca Mera şi Patrick Wilson ca Orm. Regizorul James Wan a dezvăluit că filmul va avea o atmosferă mai întunecată şi mai misterioasă decât primul şi va explora o lume pierdută sub ape. Filmul va fi lansat pe 20 decembrie 2023, scrie IGN

Wonka este un film muzical care prezintă originile excentricului Willy Wonka, personajul creat de Roald Dahl în cartea Charlie and the Chocolate Factory. Filmul îl are în rolul principal pe Timothée Chalamet, care va cânta şi dansa în numeroase scene spectaculoase. Chalamet a declarat că acesta este “un vis devenit realitate” şi că Wonka este “un personaj plin de bucurie şi speranţă”. Filmul este regizat de Paul King, cunoscut pentru seria Paddington, şi va fi lansat pe 15 decembrie 2023. 

Barbie este un film live-action bazat pe celebra păpuşă de la Mattel, care va fi produs şi interpretat de Margot Robbie. Filmul este regizat de Greta Gerwig, nominalizată la Oscar pentru Lady Bird şi Little Women, şi îi mai are în distribuţie pe Ryan Gosling ca Ken, Helen Mirren ca Fairy Godmother, Simu Liu ca Tommy şi Dua Lipa ca vocea lui Sindy. Filmul va urmări povestea lui Barbie într-o comedie romantică plină de culoare şi umor. Robbie a spus că filmul este “o celebrare a imaginaţiei şi a posibilităţilor infinite”. Filmul va fi lansat pe 21 iulie 2023. 

Dune Part Two este continuarea filmului Dune din 2021, care a fost o adaptare a romanului clasic de science-fiction scris de Frank Herbert. Filmul îi va avea din nou în rolurile principale pe Timothée Chalamet ca Paul Atreides şi Zendaya ca Chani, doi tineri care se îndrăgostesc pe planeta Arrakis, unde se desfăşoară o luptă pentru resursa vitală numită melanj. Regizorul Denis Villeneuve a spus că partea a doua va fi “felul principal” după “aperitivul” reprezentat de partea întâi şi că va fi mai mult o “poveste de dragoste”.  Va fi lansat pe 3 noiembrie 2023. 

Guardians of the Galaxy Vol. 3 este un film de supereroi bazat pe echipa de eroi cosmică din benzile desenate Marvel Comics, produs de Marvel Studios şi distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmelor Guardians of the Galaxy (2014) şi Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), şi al 32-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este scris şi regizat de James Gunn şi are în rolurile principale pe Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Elizabeth Debicki, Maria Bakalova şi Sylvester Stallone.

În film, Guardians of the Galaxy se confruntă cu o misiune periculoasă pentru a-l proteja pe Rocket (Cooper) de un trecut misterios. Peter Quill (Pratt) trebuie să-şi conducă echipa într-o aventură care ar putea duce la sfârşitul Gardienilor Galaxiei dacă nu reuşesc.

Filmul va fi lansat pe 5 mai 2023 în Statele Unite şi pe 22 aprilie 2023 la Disneyland Paris. Cea mai interesantă dezăluire este că vor fi două scene importante cu privire la viitorul seriei Marvel ce vor derula la finalul filmului, a anunţat IGN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici