Noi proteste în Venezuela pe fondul crizei politice. Protestatarii cer armatei să permită ajutorul umanitar

Mai multe persone au ieşit din nou pe străzile din Venezuela să protesteze, cerând demisa preşedintelui Nicolas Maduro şi armatei să permită intrarea ajutorului umanitar din partea Statelor Unite, relatează site-ul agenţiei Dpa.

663 afișări
Imaginea articolului Noi proteste în Venezuela pe fondul crizei politice. Protestatarii cer armatei să permită ajutorul umanitar

Noi proteste în Venezuela pe fondul crizei politice / Protestatarii cer demisia lui Maduro

Maduro a declarat miercuri pentru presa rusă că este pregătit să discute cu liderul opoziţiei, Juan Guaido, însă afirmaţiile lui nu au oprit manifestaţiile.

Juan Guido s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, în timpul protestelor la nivel naţional de săptămâna trecută.

Protestele din Caracas şi din alte localităţi au fost mai mici de aceasta dată.

Preşedintele american Donald Trump a postat un mesaj referitor la proteste, spunând că "lupta pentru libertate a început".

Acesta a mai afirmat că l-a felicitat pe Guaido pentru "asumarea istorică a preşedinţiei" în cadrul unei convorbiri telefonice.

Mai multe proteste sunt aşteptate sâmbătă, având parţial scopul de atragere a armatei de partea opoziţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici