Noi restricţii sunt aşteptate în Italia, din cauza numărului mare de infecţii cu SARS-CoV-2

  • Noi restricţii sunt aşteptate în Italia, din cauza numărului mare de infecţii cu SARS-CoV-2.
  • Noile măsuri ar putea fi anunţate duminică sau luni.
  • Printre măsuri se numără interdicţia ieşirii din case după ora 22.00.
960 afișări
Imaginea articolului Noi restricţii sunt aşteptate în Italia, din cauza numărului mare de infecţii cu SARS-CoV-2

Profimedia

Noi restricţii sunt aşteptate în Italia, din cauza numărului mare de infecţii cu SARS-CoV-2. Printre măsuri se numără interdicţia ieşirii din case după ora 22.00, dar fără a se ajunge la un lockdown total.

Conform Agenţiei ANSA, noile măsuri sunt aşteptate duminică sau luni.

Autorităţile din Lombardia au decis deja închiderea cafenelelor şi a restaurantelor.

Vineri, Italia a atins cel mai ridicat nivel de până acum al cazurilor noi de infectare, depăşind cifra de 10.000. Ţara a înregistrat şi 55 de decese. În ultima vreme, numărul zilnic de infectări a crescut mult, astfel că autorităţile au impus limitări pentru adunări, activităţi sportive sau educative.

Premierul italian Giuseppe Conte s-a declarat hotărât să evite o nouă carantină generală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici