Noi violenţe în New York. Protestatarii blocaţi de poliţişti pe Manhattan Bridge

În New York, protestatarii şi poliţia s-au confruntat în cartierul Chelsea din Manhattan. Mii de manifestanţi au fost blocaţi de forţele de ordine pe celebrul pod Manhattan şi li s-a permis să plece doar celor panici, scrie CNN.

684 afișări
Imaginea articolului Noi violenţe în New York. Protestatarii blocaţi de poliţişti pe Manhattan Bridge

Noi violenţe în New York. Protestatarii blocaţi de poliţişti pe Manhattan Bridge

Marţi, manifestaţiile din metropola New York au fost în mare parte paşnice pe tot parcursul zilei, dar tensiunile au crescut în cursul serii după ce la ora 20.00 a intrat în vigoare ordinul de rămânere în locuinţe şi o parte dintre protestatarii s-au retras.

Cei care au rămas, însă, pe străzi au început să spargă magazine şi să arunce în poliţişti cu obiectele pe care le găseau.

Grupul violent s-a alăturat apoi unor protestatari paşnici, ceea ce a dus apoi la o confruntare cu poliţia din Chelsea.

Jurnaliştii prezenţi la faţa locului au transmis că forţele de ordine au folosit spray-uri cu piper şi mai multe persoane au fost arestate.

Ulterior, manifestanţii au ajuns pe Manhattan Bridge, acolo unde au fost blocaţi de poliţiştii care au închis amândouă intrările pe pod.

Mulţimea blocată pe pod s-a aşezat într-un genunchi a început să scandeze „protestăm paşnic”. 

În cele din urmă manifestanţilor paşnici, care purtau pancarte şi îşi ţineau mâini în sus pentru a arăta că nu sunt înarmaţi, li s-a permis să părăsească podul fără a se face alte arestări, scrie CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici