Nordul Italiei, îngropat în zăpadă după o ninsoare abundentă

  • Un strat de zăpadă de aproape 2 metri s-a aşezat luni dimineaţă în mai multe zone din nordul Italiei
  • Un sat italian a fost acoperit de zăpadă şi accesul a fost blocat
  • A fost nevoie de intervenţia echipelor de salvare pentru a ajuta oamenii să iasă din locuinţe
6349 afișări
Imaginea articolului Nordul Italiei, îngropat în zăpadă după o ninsoare abundentă

Nordul Italiei, îngropat în zăpadă după o ninsoare abundentă

Un strat de aproximativ 2 metri de zăpadă a căzut luni devreme în mai multe părţi din regiunea alpină a nordului Italiei, blocând drumurile şi îngropând maşinile şi casele.

Societatea Meteorologică Alpino-Adriatică a postat pe Twitter videoclipuri din zona de nord-est a Italiei, Comelico, lângă graniţa cu Austria.

Zăpada a blocat intrările în clădiri, iar micul sat Sappada, din regiunea Friuli-Veneţia Giulia, a fost îngropat aproape cu totul.

Pompierii italieni au efectuat peste 100 de operaţiuni pentru curăţarea drumurilor de zăpadă.

În regiunea Veneto, pompierii au raportat că au folosit o „pisică de zăpadă” - un vehicul mare, cu şenile construit pentru a călători prin zăpadă - pentru a salva o familie blocată într-o zonă îndepărtată.

Meteorologii spun că se aşteaptă mai multă zăpadă în regiunea în zilele următoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici