Norvegia face cea mai mare captură de cocaină în Oslo

Poliţia a făcut cea mai mare captură de cocaină din Norvegia când a descoperit 800 de kilograme de droguri în cutii de fructe la Oslo, au declarat oficialii.

634 afișări
Imaginea articolului Norvegia face cea mai mare captură de cocaină în Oslo

Norvegia face cea mai mare captură de cocaină în Oslo

Agenţia de presă norvegiană NTB a anunţat joi seara că drogurile au fost găsite săptămâna aceasta în urma unei informaţii din partea poliţiei germane care a confiscat marţi 1.200 de kilograme la Potsdam.
 
Poliţia nu a dezvăluit data exactă la care a fost găsită cocaina în Oslo şi nici de unde provine. Nimeni nu a fost arestat în Norvegia.
 
Potrivit AP, purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Grete Lien Metlid, a afirmat că a fost cea mai mare captură înregistrată vreodată în Norvegia. Ea a spus că este prea devreme pentru a spune dacă cocaina este destinată pieţei norvegiene sau dacă Norvegia este folosită ca punct de tranzit.
 
Nu putem exclude că există reţele mai mari cu conexiuni cu Norvegia”, a declarat Lien Metlid pentru NTB.
 
Cutiile de fructe au ajuns la un depozit al Bama, un mare angrosist norvegian de fructe şi legume, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Pia Gulbrandsen, într-un comunicat.
 
Cele mai mari capturi anterioare de cocaină din Norvegia au fost în 2013, când au fost confiscate 153 de kilograme, iar în 2013, când 145 de kilograme de cocaină au fost ascunse în cutii cu banane, a spus agenţia de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici