Nou incident între avioane militare din Rusia şi SUA deasupra Mării Negre

  • Rusia a trimis un avion de vânătoare pentru interceptarea a două aeronave militare americane, deasupra Mării Negre
  • Avioanele militare americane se aflau în spaţiul aerian internaţional
  • Mai multe incidente similare au avut loc deasupra Mării Negre în ultimele săptămâni
14759 afișări
Imaginea articolului Nou incident între avioane militare din Rusia şi SUA deasupra Mării Negre

Nou incident între avioane militare din Rusia şi SUA deasupra Mării Negre

Un avion de vânătoare rus de tip Suhoi Su-27 a fost trimis, miercuri, să intercepteze două aeronave militare americane, în spaţiul aerian internaţional, deasupra Mării Negre, informează agenţia de presă Tass.
 
Un avion american de recunoaştere de tip RC-135 şi o aeronavă de patrulare americană R-8A Poseidon se îndreptau spre frontierele Rusiei, a anunţat Centrul Naţional pentru Controlul Apărării din Rusia.
 
"Un avion de vânătoare Su-27, al Forţelor Aeriene din districtul sudic, a fost trimis să intercepteze ţintele. Avionul rus s-a apropiat de aeronave la o distanţă sigură şi le-a identificat ca fiind un avion strategic de recunoaştere RC-135 al Forţelor Aeriene americane şi un avion R-8A Poseidon de patrulare, al Forţelor Navale americane", a precizat Centrul Naţional rus pentru Controlul Apărării.
 
În ultimele săptămâni, deasupra Mării Negre au avut loc incidente similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici