Nouă persoane au fost rănite după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un camion în Germania

Cel puţin nouă persoane au fost rănite joi după ce un autobuz cu 30 de persoane la bord a intrat în coliziune cu un camion care căra anvelope, în apropierea oraşului Heidelberg din Germania, au anunţat oficialii locali, citaţi de Reuters.

1682 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane au fost rănite după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un camion în Germania

Nouă persoane au fost rănite după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un camion în Germania

La bordul autobuzului se aflau peste 30 de turişti din Australia, Canada şi Statele Unite.

Patru persoane au fost rănite grav, printre care şi şoferul autobuzului şi al camionului.

La operaţiunea de salvare au participat cinci elicoptere şi şapte ambulanţe, care au transportat persoanele rănite la un spital din Heidelberg, situat la aproximativ 20 de kilometri de locul unde s-a produs accidentul.

Cauza producerii accidentului a fost neatenţia şoferului de autobuz, care a schimbat benzile fără să se asigure şi a intrat în coliziune frontală cu camionul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici