Nouă români suspectaţi de furturi în metroul din Roma, arestaţi în Italia

Autorităţile italiene au arestat preventiv nouă cetăţeni români suspectaţi de furturi comise la metroul din Roma, afirmă surse citate de site-ul agenţiei ANSA.

165 afișări
Imaginea articolului Nouă români suspectaţi de furturi în metroul din Roma, arestaţi în Italia

Nouă români suspectaţi de furturi în metroul din Roma, arestaţi în Italia - ANSA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cei nouă români şi un albanez au fost arestaţi duminică, în cadrul unor operaţiuni speciale pentru menţinerea ordinii publice de Paştele catolic.

Suspecţii au fost prinşi în flagrant în timp ce comiteau furturi pe Tronsonul A al metroului din capitala Italiei.

Românii au comis furturi de la turişti străini în staţiile de metrou Re di Roma, Termini şi Barberini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici