Noua tulpină COVID-19. Încă o ţară din UE a identificat un caz de infectare

  • Noua variantă a virusului SARS-CoV-2 prezentă în Marea Britanie a ajuns şi într-o altă ţară din UE, ulterior cazurilor identificate în Franţa.
  • Şi Japonia se confruntă cu cazuri noi de COVID-19, de care este răspunzătoare noua tulpină a virusului.
4747 afișări
Imaginea articolului Noua tulpină COVID-19. Încă o ţară din UE a identificat un caz de infectare

Noua tulpină COVID-19. Încă o ţară din UE a identificat un caz de infectare

O persoană care a călătorit în Marea Britanie a fost depistată cu noua tulpină SARS-CoV-2. Aceasta s-a simţit rău în momentul aterizării pe aeroportul suedez, aşadar a fost testat. Cel puţin, asta a transmis Agenţia suedeză de sănătate, sâmbătă, conform Reuters
 
După ce a aterizat şi a fost testat, pasagerul a fost izolat. Nu au fost depistate alte cazuri pozitive cu noua tulpină SARS-CoV-2, au mai transmit autorităţile. 
 
Momentan, specialiştii în Sănătate cred că noua variantă a virusului se transmite mult mai uşor. 
 
Suedia a impus restricţii de călătorii la începutul lunii pentru pasagerii care vin din Marea Beitanie. Nu este singura ţară care a procedat astfel, având în vedere cazurile noi de infectare cu noua tulpină. 
 
Tot sâmbătă, Tokyo a raportat o creştere record a numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Noile cazuri includ o tulpină nouă a virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici