Noul director de comunicare al Casei Albe a şters postările care contravin opiniilor preşedintelui Donald Trump

Bancherul Anthony Scaramucci, noul director de comunicare al Casei Albe, a anunţat că şi-a şters toate postările de pe contul de Twitter în care împărtăşea opinii contrare celor ale preşedintelui american Donald Trump, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

376 afișări
Imaginea articolului Noul director de comunicare al Casei Albe a şters postările care contravin opiniilor preşedintelui Donald Trump

Noul director de comunicare al Casei Albe a şters postările care contravin opiniilor preşedintelui

La o zi după preluarea funcţiei, Scaramucci şi-a şters toate remarcile prin care făcea notă discordantă cu Donald Trump, în ceea ce priveşte imigraţia ilegală, schimbările climatice, Islamul şi controlul armelor.

"Transparenţă totală: îmi şterg vechile postările pe Twitter. Viziunile din trecut au evoluat şi nu ar trebui să reprezinte o distragere a atenţiei. Acum sunt în slujba preşedintelui SUA şi asta e tot ce contează. Politicile de tipul <<Te-am prins!>> s-au încheiat. Voi rezista criticilor şi îmi îndrept atenţia doar spre agenda preşedintelui, care deserveşte poporul american", a precizat Anthony Scaramucci.

În comentarii de pe Twitter din 2012, Anthony Scaramucci a susţinut mai multe cauze ale Partidului Democrat şi s-a declarat "pentru căsătoriile gay, împotriva pedepsei cu moarte şi pentru dreptul femeilor de a alege să avorteze". Totodată, el a lăudat-o pe Hillary Clinton: "Îmi place Hillary, este incredibil de competentă. Trebuie să fiu de partea celui mai bun".

"Zidurile nu funcţionează, n-a fost cazul niciodată" şi "Majoritatea covârşitoare văd Islamul ca o religie a păcii şi vor să trăiască în democraţii multiculturale", au fost luările de poziţie ale lui Scaramucci în trecut.

Numirea bancherului Anthony Scaramucci, unul dintre cei mai importanţi suporteri ai candidaturii lui Donald Trump la prezidenţiale, a fost susţinută de fiica preşedintelui, Ivanka Trump, de ginerele şi consilierul Jared Kushner şi de secretarul american pentru Comert, Wilbur Ross, potrivit unor oficiali de la Casa Albă citaţi de site-ul cotidianului The New York Times.

Noul director pentru comunicare al Administraţiei prezidenţiale americane are 53 de ani şi a lucrat la banca Export-Import, ajuntând la strângerea de fonduri pentru campania prezidenţială a Partidului Republican. Scaramucci ar trebui să îşi preia poziţia în luna august. Această numire l-a determinat pe Sean Spicer să-şi dea demisia din funcţia de purtător de cuvânt al Casei Albe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici