Noul premier al Italiei promite că va demisiona dacă reformele implementate nu vor da rezultate în 18 luni

Noul premier al Italiei, Enrico Letta, a declarat că, dacă nu va observa în 18 luni succesul reformelor pe care le va implementa, îşi va asuma răspunderea şi va demisiona.

142 afișări
Imaginea articolului Noul premier al Italiei promite că va demisiona dacă reformele implementate nu vor da rezultate în 18 luni

Enrico Letta (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Singura soluţie posibilă este succesul. În 18 luni, voi verifica dacă reformele sunt pe calea cea bună. Dacă nu va fi aşa, îmi voi asuma răspunderea", a spus Letta în Camera Deputaţilor.

"Italia riscă să moară din cauza austerităţii. Politicile de relansare economică nu trebuie să se lase aşteptate", a spus Letta.

"La nivelul instituţiilor europene, vom identifica strategii de creştere economică dar fără a compromite însănătoşirea finanţelor publice", a explicat Letta, pledând pentru "reducerea presiunii fiscale".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici