Noul premier al Italiei susţine reintegrarea Rusiei în Grupul ţărilor puternic industrializate

Noul premier al Italiei, Giuseppe Conte, a declarat vineri că este de acord cu ideea preşedintelui american Donald Trump privind reintegrarea Rusiei în Grupul ţărilor puternic industrializate, relatează site-ul agenţiei Reuters.

533 afișări
Imaginea articolului Noul premier al Italiei susţine reintegrarea Rusiei în Grupul ţărilor puternic industrializate

Noul premier al Italiei susţine reintegrarea Rusiei în Grupul ţărilor puternic industrializate

"Sunt de acord cu preşedintele Trump. Rusia ar trebui să fie reintegrată în G8. Este în interesul tuturor", a declarat Cotne într-un mesaj postat pe platforma de microblogging Twitter.

Noul Guvern italian, susţinut de partidele Mişcarea Cinci Stele (M5S, eurosceptică) şi Liga Nordului (extremă-dreapta), a sugerat deja că ar putea să adopte o poziţie pro-rusă în politica sa externă, cerând ridicarea sancţiunilor economice care au fost impuse Moscovei.

Săptămâna trecută, Giuseppe Conte, candidatul propus de partidele Mişcarea Cinci Stele şi Liga Nordului pentru funcţia de premier, a fost de acord să formeze o coaliţie guvernamentală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici