Numărul deceselor cauzate de coronavirus şi cazurile noi în scădere, în Italia

Decesele provocate de epidemia COVID-19 în Italia au scăzut sâmbătă la 194, faţă de 243 cu o zi înainte, a anunţat Agenţia pentru Protecţia Civilă, în timp ce numărul de cazuri noi a scăzut la 1.083 de la 1.327, vineri, potrivit Reuters.

2714 afișări
Imaginea articolului Numărul deceselor cauzate de coronavirus şi cazurile noi în scădere, în Italia

Numărul deceselor cauzate de coronavirusului şi cazurile noi în scădere, în Italia

Numărul total de decese de la izbucnirea epidemiie în Italia, la 21 februarie, se ridică acum la 30.395, a informat agenţia, al treilea cea mai mare din lume, după cele din Statele Unite şi Marea Britanie.

Numărul de cazuri confirmate se ridică la 218.268, cel de-al treilea cel mai mare număr la nivel mondial,  în spatele celor din Statele Unite şi Spania.

Persoanele înregistrate ca fiind în prezent purtătoare ale virusului au scăzut la 84.842 de la 87.961 cu o zi înainte.

Sâmbătă au fost 1.034 de persoane în terapie intensivă, în scădere de la 1.168 vineri, menţinând un trend ascendent. Dintre cei infectaţi iniţial, 103.031 au fost declaraţi recuperaţi faţă de 99.023 cu o zi mai devreme.

Agenţia a transmis că 1.645.000 de italieni au fost testaţi pentru virus faţă de 1.609.000 vineri, dintr-o populaţie de aproximativ 60 de milioane de locuitori.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici