Atac într-o grădiniţă din China. Numeroşi răniţi după ce un individ a atacat la întâmplare copii şi adulţi

  • Cel puţin 18 răniţi, inclusiv 16 copii, în urma unui atac produs într-o grădiniţă din China.
  • Un individ înarmat cu un cuţit a atacat numeroase persoane într-o grădiniţă situată în oraşul Beilu, în provincia autonomă chineză Guangxi Zhuang.
  • Agresorul, un individ care ar avea probleme psihice, a fost arestat.
300 afișări
Imaginea articolului Atac într-o grădiniţă din China. Numeroşi răniţi după ce un individ a atacat la întâmplare copii şi adulţi

Numeroşi răniţi în urma unui atac produs într-o grădiniţă din China

Cel puţin 18 persoane, inclusiv 16 copii, au fost rănite prin înjunghiere într-un atac produs miercuri într-o grădiniţă din China, potrivit unor surse existând şi o persoană decedată.

Un individ înarmat cu un cuţit a atacat numeroase persoane într-o şcoală situată în oraşul Beilu, în provincia autonomă chineză Guangxi Zhuang.

Autorităţile au anunţat că în atac au fost rănite 18 persoane, 16 copii şi doi profesori. Doi copii sunt în stare gravă, conform postului CCTV şi cotidianului South China Morning Post.

Surse chineze afirmă că o persoană a fost ucisă în atac, dar informaţia nu a fost confirmată de autorităţi.

Agresorul, un individ în vârstă de 25 de ani care ar suferi de probleme psihice, a fost imobilizat de martori şi arestat preventiv de poliţie. Autorităţile chineze încearcă să afle motivul atacului.

Un atac similar a avut loc tot în provincia chineză Guangxi Zhuang în iunie 2020. Un individ a rănit atunci 39 de persoane, inclusiv numeroşi copii, într-o grădiniţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici