Numeroşi străini, inclusiv români, speră să câştige premiul de 10 milioane de euro la loteria ungară

Compania naţională loteria ungară (Szerencsejatek) se aşteaptă la un număr mare de bilete vândute pentru extragerea din săptămâna aceasta, numeroşi cetăţeni străini, inclusiv români şi slovaci, urmând să participe la extragere, în speranţa că vor câştiga premiul de 10,7 milioane de euro.

178 afișări
Imaginea articolului Numeroşi străini, inclusiv români, speră să câştige premiul de 10 milioane de euro la loteria ungară

Numeroşi străini, inclusiv români, speră să câştige premiul de 10 milioane de euro la loteria ungară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Szerencsejatek a precizat că la extragerea de săptămâna aceasta, jucătorul care va ghici cele cinci numere norocoase va primi un premiu în valoare de 3,23 miliarde de forinţi (10,7 milioane de euro), relatează vineri cotidianul economic Napi Gazdasag, citat de agenţia oficială MTI.

Compania Szerencsejatek a precizat pentru ziarul economic că vânzările s-ar putea ridica la şapte milioane de bilete pentru extragerea de sâmbătă. Cetăţenii străini, în special din România şi Slovacia, ar putea achiziţiona între 6 şi 8 la sută din bilete.

Peste şapte milioane de bilete la loto au fost vândute în urmă cu trei ani, când valoarea premiului era de 4,11 miliarde de foriţi. Însă recordul de vânzări s-a înregistrat în 2003, cu 14 milioane de bilete, când premiul cel mare era de 5,09 miliarde de forinţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici