O aeronavă cu peste 250 de persoane evacuate din Wuhan a aterizat duminică în sudul Franţei

Peste 250 de persoane din 30 de ţări au ajuns duminică în Franţa din oraşul chinez Wuhan, pe fondul epidemiei provocate de noul tip de coronavirus, acestea fiind evacuate din oraşul chinez cu o aeronavă franceză, au informat oficiali de la Paris, citaţi de Reuters,

1871 afișări
Imaginea articolului O aeronavă cu peste 250 de persoane evacuate din Wuhan a aterizat duminică în sudul Franţei

Sursa: Profimedia Images

Aeronava a aterizat pe un aeroport militar din sudul Franţei.

Printre cele 254 de persoane evacuate se numără 64 de cetăţeni francezi, care vor intra în carantină la Carry-le-Rouet sau la Academia de Pompieri aflată în apropiere de Aix-en-Provence, a informat ministrul francez al Sănătăţii, Agnes Buzyn.

Totodată, 60 de cetăţeni din afara Europei vor intra în carantină în Franţa. Cei mai mulţi dintre aceştia provin din Mexic, Brazilia, Rwanda şi Georgia. De asemenea, 30 dintre persoanele evacuate au prezentat simptome ale infecţiei cu coronavirus şi au fost izolate.

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a declarat că cele 254 de persoane care au aterizat duminică în Franţa provin din 30 de state.

Autorităţile din Cehia au informat că cinci cetăţeni cehi se numără printre aceştia şi urmează să fie preluaţi de o aeronavă care îi va transporta în ţara de origine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici