O ambarcaţiune care transporta imigranţi s-a scufundat în Marea Egee: Cel puţin şapte persoane au murit

Cel puţin şapte persoane au murit după ce o ambarcaţiune care transporta imigranţi s-a scufundat vineri în Marea Egee, anunţă Paza de Coastă din Grecia, potrivit agenţiei ANSA.

144 afișări
Imaginea articolului O ambarcaţiune care transporta imigranţi s-a scufundat în Marea Egee: Cel puţin şapte persoane au murit

Cel puţin şapte morţi după ce o ambarcaţiune care transporta imigranţi s-a scufundat în Marea Egee

Cadavrele a şapte persoane, cinci copii şi două femei, au fost găsite în largul Insulei Inousses, situată în apropiere de Chios.

Echipele de intervenţie au reuşit să salveze patru copii, trei femei şi cinci bărbaţi.

Ambarcaţiunea transporta imigranţi extracomunitari din Turcia spre Grecia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici