O autostradă cu şase benzi a fost construită sunt un parc urban pentru animale sălbatice

Memorial Park, cel mai mare parc urban sălbatic şi de agrement din Houston, se apropie de finalizare.

5068 afișări
Imaginea articolului O autostradă cu şase benzi a fost construită sunt un parc urban pentru animale sălbatice

Deschiderea este programată pentru decembrie 2022. Noul Land Bridge, o lucrare de inginerie care trece pe sub rezervaţie pentru a permite animalelor şi oaspeţilor să se mişte liber, a fost proiectat de firma de arhitectură Nelson Byrd Woltz Houston.

Instalaţia cuprinde patru tuneluri mari - câte două în fiecare direcţie de mers, 91 m, respectiv, 140 m lungime - care, împreună, permit la peste 55.000 de maşini de pasageri să treacă pe zi pe sub masivul pod terestru Land Bridge.

Cele patru galerii au fost construite cu 620 de arcade separate din panouri prefabricate din beton. Şoferii intră şi ies din galeriile bine iluminate prin aceste deschideri perfect încadrate, care oferă privelişti uimitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici