O britanică de 21 de ani a murit de coronavirus. Medicii spun că nu avea alte afecţiuni medicale

Pandemia cu coronavirus face din ce în ce mai multe victime pe zi ce trece, iar persoanele cu vârstă înaintată sunt cele mai predispuse. Însă, Marea Britanie a primit o lovitură, care poate să pună semne de întrebare în toată lumea şi anume că a murit o tănără, în vârstă de 21 de ani, de coronavirus fără să aibă alte afecţiuni medicale.

4602 afișări
Imaginea articolului O britanică de 21 de ani a murit de coronavirus. Medicii spun că nu avea alte afecţiuni medicale

O britanică de 21 de ani a murit de coronavirus. Medicii spun că nu avea alte afecţiuni medicale

 

Conform Sky News, o tânără din Marea Britanie infectată cu COVID-10 a murit, aceasta neavând nici o altă afecţiune medicală şi a devenit primul caz de acest tip. Anunţul a fost făcut de mama ei pe reţelele de socializare.
 
„Către toţi oamenii care cred că este doar un virus banal, fiţi cu băgare de seamă. Vorbesc dintr-o experienţă personală, iar aşa zisul-virus a reuşit să-mi omoare fiica de 21 de ani. Nu avea alte probleme de sănătate adiacente. Apropiaţii sunt îndureraţi şi au trecut prin clipe groaznice. Suntem distruşi cu toţii!” , a scris mama ei.
 
De asemenea, aceasta a făcut un apel către toţi cetăţenii să respecte regulile impuse de Guvernul din Marea Britanie pentru a scăpa cu bine de acest virus şi pentru a-i încetini răspândirea.
 
„Vă rugăm, să respectaţi regulile guvernamentale. Virusul nu se răpândeşte de unul singur, ci oamenii îl ajută.” , a mai adăugat mama tinerei.
 
Aproximativ 1.5 milioane de oameni din toată Anglia, care sunt consideraţi extrem de vulnerabili, au primit scrisori din partea Serviciului Naţional de Sănătate care îi sfătuiesc să rămână acasă cel puţin 12 săptămâni pentru a evita contractarea cu COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici