O cafenea din Mexic foloseşte ursuleţi de pluş uriaşi pentru a-şi îndemna clienţii să menţină distanţarea socială

O cafenea din Mexic foloseşte ursuleţi de pluş uriaşi pentru a încuraja clienţii să menţină distanţarea socială şi să oprească răspândirea coronavirusului.

566 afișări
Imaginea articolului O cafenea din Mexic foloseşte ursuleţi de pluş uriaşi pentru a-şi îndemna clienţii să menţină distanţarea socială

O cafenea din Mexic foloseşte ursuleţi de pluş uriaşi pentru a menţine distanţarea socială

Situat în cartierul elegant Polanco din capitala Mexico City, cafeneaua Jaso Bakery a aşezat pe scaune urşii e pluş pentru a menţine clienţii la o distanţă sigură unul de celălalt.

Proprietarii cafenelei consideră că jucăriile sunt cel mai bun mod de a le transmite oamenilor un mesaj eficient şi discret privind măsurile de precauţie care trebuie luate în timpul pandemiei COVID-19.

Mexic este una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, scrie Reuters.

Ministerul Sănătăţii din Mexic a raportat luni 4.973 de noi cazuri de coronavirus şi 342 de decese suplimentare.

Guvernul a transmis, însă, că numărul real de persoane infectate este probabil semnificativ mai mare decât cazurile confirmate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici