O cină cu peste 80 de persoane l-a costat postul. Ministrul irlandez al Agriculturii a demisionat, după ce încălcat reglementările Covid-19

  • Ministrul irlandez al Agriculturii, Dara Calleary, şi-a dat demisia după ce a participat la o cină cu peste 80 de persoane.
  • Evenimentul societăţii irlandeze de golf, a venit la o zi după ce Dublinul a anunţat înăsprirea restricţiilor.
  • Dara Calleary ocupa postul de luna trecută.
  • El l-a înlocuit pe Barry Cowen, care a plecat din funcţie după un scandal privind consumul de băuturi alcoolice la volan.
730 afișări
Imaginea articolului O cină cu peste 80 de persoane l-a costat postul. Ministrul irlandez al Agriculturii a demisionat, după ce încălcat reglementările Covid-19

Sursă foto: Profimedia

Premierul irlandez a acceptat demisia, spunând că comportamentul lui Calleary „a fost greşit", relatează BBC.

Poliţia irlandeză cercetează acum evenimentul pentru posibile încălcări ale reglementărilor Covid-19.

Calleary şi-a cerut scuze printr-o  serie de tweet-uri, spunând că, având în vedere orientările actualizate privind sănătatea publică, el nu ar fi trebuit să participe la eveniment.

La cină au fost prezenţi şi comisarul UE, Phil Hogan, judecătorul Curţii Supreme Séamus Woulfe, senatorul Fine Gael, Jerry Buttimer.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici