O cursă maritimă săptămânală va face legătură între SUA şi Cuba pentru prima dată după cincizeci de ani

Prima navă care transportă materiale umanitare din Statele Unite în Cuba, în cadrul unei legături maritime care pentru prima dată de la instituirea embargoului american acum 50 de ani va deveni una regulată, a ajuns vineri în portul Havana.

167 afișări
Imaginea articolului O cursă maritimă săptămânală va face legătură între SUA şi Cuba pentru prima dată după cincizeci de ani

O cursă maritimă săptămânală va face legătură între SUA şi Cuba pentru prima dată după cincizeci de ani (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Nava-cargo Ana Cecilia, cu o capacitate de doar 16 containere, a intrat vineri dimineaţă în Golful Havana.

Plecată miercuri după-amiază din Miami, nava transportă materiale destinate organizaţiilor umanitare şi religioase, conform purtătorului de cuvânt al International Port Corp, compania americană care organizează transportul.

Cursa va deveni una săptămânală, plecând de la Miami în fiecare miercuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici