O delegaţie oficială din Israel, din care face parte directorul Mossadului, efectuează o vizită în SUA

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a trimis în Statele Unite o delegaţie oficială din care face parte şi directorul Serviciului israelian de informaţii externe (Mossad), discuţiile urmând să se concentreze pe crizele din Siria şi Liban, relatează site-urile Ynetnews.com şi Axios.com.

862 afișări
Imaginea articolului O delegaţie oficială din Israel, din care face parte directorul Mossadului, efectuează o vizită în SUA

O delegaţie oficială din Israel, din care face parte directorul Mossadului, efectuează o vizită în SUA

Delegaţia, din care face parte directorul Mossad, Yossi Cohen, va ajunge la Washington peste câteva zile şi va avea întrevederi cu Herbert McMaster, consilierul preşedintelui Donald Trump pentru Siguranţă Naţională, cu adjunctul acestuia, Dina Powell, cu emisarul american pentru Orientul Mijlociu, Jason Greenblatt, şi cu alţi oficiali.

Discuţiile nu se vor referi la conflictul israelo-palestinian, ci la situaţia de securitate din Siria şi Liban.

Vizita este organizată de Jared Kushner, ginerele şi principalul consilier al preşedintelui Donald Trump, şi de emisarul Jason Greenblatt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici