O doctoriţă de renume din Rusia a căzut de la etajul cinci al unei clădiri în timp ce se plângea la telefon despre lipsa de personal şi de echipamente

  • Dr Yelana Nepomnyashaya în vârstă de 47 de ani a căzut de la fereastra biroului său, aflat la o înălţime de peste 15 metri
  • Incidentul a avut loc în timp ce vorbea la telefon, relatează Daily Mail
  • Ea se află acum la terapie intensivă
16836 afișări
Imaginea articolului O doctoriţă de renume din Rusia a căzut de la etajul cinci al unei clădiri în timp ce se plângea la telefon despre lipsa de personal şi de echipamente

Sursa foto: Twitter @siberian_times

Dr Yelana Nepomnyashaya în vârstă de 47 de ani a căzut pe fereastra biroului său aflat la o înălţime de peste 15 metri în timp ce vorbea la telefon. Discuţia telefonică era legată de transformarea spitalului pe care ea îl conducea în centru de tratare a pacineţilor COVID-19. Medicul se plângea de lipsa de personal şi de criza acută de echipament de protecţie.

Ea se află acum la terapie intensivă , iar medicii nu au oferit informaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Ministrul Sănătăţii din regiunea Krasnoyarslk se afla la capătul celălat al apelului, el nu a oferit informaţii despre cele întâmplate, dar a spus că spitalul este pregătit să primească pacienţii COVID-19.

Deputatul din regiune ,Aleksey PodKorytov, a afirmat că motivul căderi de la etajul cinci al medicului poate fi altul decât cel raportat de presa locală.

"Multe lucruri s-ar fi putut întâmpla. Poate fi din cauza primăverii, stresul, ceva în familie", a spus deputatul.

Poliţia investighează caderea şi circumstanţele în care ea s-a întâmplat.

Mulţi medici din Rusia au vorbit public despre faptul că sunt trimişi în prima linie a luptei cu coronavirusul fără echipamente. Rusia are peste 80.000 de cazuri şi 747 de decese raportate oficial.


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: UNTOLD şi Electric Castle ar putea fi anulate. Câţi bani ar pierde Cluj-Napoca
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici