O femeie de 101 ani a luat acasă cea mai vârstnică pisică dintr-un adăpost: „O întâlnire făcută în Rai”

  • Împreună adună 234 de ani: 101 de ani ai femeii şi 133 de ani convertiţi din cei 19 reali ai felinei.
  • Este povestea unui gest de dragoste făcut de o femeie în vârstă care a decis să adopte cea mai vârstnică pisică dintr-un adăpost de animale din Carolina de Nord, Statele Unite.
4869 afișări
Imaginea articolului O femeie de 101 ani a luat acasă cea mai vârstnică pisică dintr-un adăpost: „O întâlnire făcută în Rai”

O femeie de 101 ani a adoptă cea mai veche pisică dintr-un adăpost: „O întâlnire făcută în Rai”

Gus, un frumos pisoi alb-negru în vârstă de 19 ani, a fost adus la Humane Society din Catawba County (HSCC) din Carolina de Nord la mijlocul lunii septembrie, după ce proprietarul său nu l-a mai putut păstra din cauza angajamentelor de muncă. O alegere dificilă, explică Jane Bower, directorul adăpostului: „Proprietarul era frânt”.

„Când a sosit Gus, l-am supus unui control de sănătate şi am descoperit că pisica are o sănătate excepţională pentru cei 19 ani ai săi”, a adăugat directorul. Şi pe lângă faptul că se simte bine, Gus este şi un pisoi norocos pentru că, la scurt timp după sosirea la adăpost, familia Penny, o doamnă în vârstă de 101 ani, a ajuns la unitate în căutarea unui pisoi în vârstă.

„Familia adoptatorului ne-a contactat cerându-ne să adoptăm o pisică în vârstă pentru mama lor - a explicat Bower -. Şi-a pierdut recent pisica şi chiar dacă i s-a oferit cadou o pisică împăiată, nu a fost fericită pentru că nu a ronţit. Evident că am fost prudenţi în a le da, având în vedere vârsta ambelor părţi, dar familia a spus că este dispusă să aibă grijă de pisică în numele mamei”.

„O întâlnire făcută în Rai”, a definit-o Bower, spunând că „Gus s-a simţit imediat în largul său în noua sa casă şi mănâncă precum un cal”.

Adăpostul a împărtăşit vestea bună într-o postare pe Facebook scriind: „Inimile noastre sunt pline de această frumoasă adopţie. Străbunicul nostru de 19 ani (133 în ani umani) a găsit braţele iubitoare ale noii sale mame care are 101 ani. Felicitări Gus-Gus”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici