O femeie dezechilibrată mintal a intrat forţat cu maşina în curtea unui liceu din Franţa

O femeie acoperită cu un fular, prezentată ca fiind dezechilibrată mintal, a intrat cu o maşină în curtea unui liceu din oraşul francez Puy-en-Velay, distrugând bariera de intrare înainte de a face un tur al clădirilor, potrivit unor surse, citate de Le Figaro.

341 afișări
Imaginea articolului O femeie dezechilibrată mintal a intrat forţat cu maşina în curtea unui liceu din Franţa

O femeie dezechilibrată mintal a intrat forţat cu maşina în curtea unui liceu din Franţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Directorul instituţiei a fost alertat la ora locală 08.45 când o maşină, cu motorul pornit şi luminile aprinse, s-a oprit în faţa barierei de intrare în curtea liceului Charles et Adrien Dupuy şi a anunţat imediat poliţia, a spus Jeannine Buisson, directorul Serviciului de Securitate Publică din departamentul Haute-Loire.

Incidentul nu s-a soldat cu răniţi.

Înainte să ajungă forţele de ordine, femeia, acoperită cu un fular, a reuşit să rupă bariera de intrare în curtea instituţiei şi a circulat printre clădiri. În timp ce părăsea zona, a fost arestată de poliţie, potrivit aceleiaşi surse.

Potrivit poliţiei, femeia, de origine europeană, are des crize de isterie şi este supusă unor controale periodice la spitalul de psihiatrie din oraş.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici