O femeie din Marea Britanie a abuzat mai multe adolescente după ce le-a convins că este băiat

O femeie din Marea Britanie este suspectată că ar fi agresat sexual 50 de minore, pe care le seducea costumându-se în băiat, relatează The Guardian

2615 afișări
Imaginea articolului O femeie din Marea Britanie a abuzat mai multe adolescente după ce le-a convins că este băiat

O femeie din Marea Britanie s-a costumat în băiat pentru a agresa sexual minore

Gemma Watts în vârstă de 21 de ani din Marea Britanie, suspectată că ar fi agresat sexual 50 de minore, cea mai tânără având 13 ani, a fost acuzată la 8 ani de închisoare, relatează The Guardian. 

Femeia folosea ca identitate numele Jake Waton, atunci când se costuma în băiat şi îşi găsea victimele minore prin intermediul internetului.

Femeia este acuzată de şapte infracţiuni care implică patru minore, însă Poliţia e de părere că numărul victimelor se află între 20 şi 50 de persoane.

Femeia era atât de convingătoare în rolul de băiat încât a făcut chiar şi cunoştinţă cu unii dintre părinţii victimelor sale. 

 

 

 

Gemma Watts îşi aleagea cu atenţie victimele printre adolescentele vulnerabile, care nu aveau încrederea în sine, sau care aveau parte de un comportament ostil la şcoală.

Îniante de a fi acuzată de infracţiuni sexuale asupra minorilor, autorităţile i-au dat un avertisment femeii care îi interzicea să se apropie de orice persoană sub 16 ani, insă Watts a încălcat acest avertisment în ziua următoare.

Femeia a devenit violentă cu una dintre victime în vârsă de 14 ani care suferea de probleme mintale, a ameninţat-o cu un cuţit şi a încercat să o arunce în faţa maşinii.

Vctima, după ce a aflat adevărul despre identitatea reală a presupusului "prieten", a avut momente de auto-mutilare şi a fost internată în spital după ce a luat o supradoză de pastile. 

În urma unei analize, s-a aflat că femeia are un IQ scăzut, are un comportament imatur şi se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte identitatea sexuală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici