O femeie susţine că a fost muşcată de mână de consulul Cubei la Oslo

O tănără cu cetăţenie norvegiano-cubaneză este nevoită să ia antibiotice după ce, susţine ea, a fost muşcată de mână de consulul Cubei la Oslo, a anunţat marţi presa norvegiană.

17 afișări

În cadrul unei manifestaţii organizate sâmbătă în faţa reprezentanţei cubaneze pentru a cere democratizarea insulei, femeia diplomat, care este căsătorită cu amabasadorul cubanez la Oslo potrivit presei, a atacat-o pe Alexandra Joner, o artistă în vârstă de 19 ani care filma evenimentul.

"S-a aşezat în faţa mea. Nu i-am zis nimic. Dar a început să îmi adreseze insulte în spaniolă. A făcut fotografii cu mine şi i-am cerut să înceteze", a declarat Alexandra Joner pentru postul de televiziune TV2 Nyhetskanalen.

"Am pus mâna în faţa camerei şi ea m-a muşcat", a adăugat ea.

Incidentul poate fi văzut pe o înregistrare video realizată de tânără. În fotografiile apărute în presă este vizibilă urma unei muşcături pe mâna stângă a femeii.

"Muşcăturile de oameni sunt mai periculoase decât cele de câine. Trebuie să iau antibiotice acum", a adăugat Alexandra Jones.

Membrii opoziţiei norvegiene au cerut expulzarea diplomatului.

"Nu am primit nimic din partea poliţiei şi nu ştim despre acest caz decât ce s-a publicat în presă", a comentat Bjoern Jahnsen, purtătorul de cuvânt al Ministerului norvegian de Externe. "Dacă presupusul incident face obiectul unei plângeri la poliţie, Ministerul de Externe va fi sesizat în legătură cu acest caz".

Niciun comentariu nu era disponibil din partea ambasadei cubaneze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici