O gară din Londra, evacuată în urma unei deflagraţii minore, aparent cauzată de o ţigaretă electronică

Gara Euston din centrul Londrei a fost evacuată marţi seară, în urma unei explozii minore, însă nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, a anunţat poliţia, precizând că se presupune că deflagraţia ar fi fost cauzată de o ţigaretă electronică, relatează site-ul postului BBC News online.

503 afișări
Imaginea articolului O gară din Londra, evacuată în urma unei deflagraţii minore, aparent cauzată de o ţigaretă electronică

Gară din Londra, evacuată în urma unei deflagraţii minore, aparent cauzată de o ţigaretă electronică

Poliţia a fost alertată în legătură cu acest incident în jurul orei locale 19.40 (ora României, 21.40) şi s-a decis evacuarea gării.

Agenţi şi câini de poliţie şi au cercetat zona gării pentru a se asigura că totul este în regulă.

Compania Network Rail, care administrează gara, a recomandat călătorilor să se îndrepte spre alte staţii de tren.

Şoseaua Euston Road este închisă pe ambele sensuri de mers, între străzile Judd şi Melton.

Pe reţelele de socializare, mai mulţi utilizatori au postat imagini cu persoanele părăsind în grabă zona gării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici