O geantă plină cu muniţie a explodat pe aeroportul din Miami, fără a provoca victime

Un bărbat care călătorea între Boston şi Jamaica a fost arestat marţi după ce bagajele lui, care conţineau piese componente ale unor arme de foc, au explodat pe aeroportul din Miami, fără a provoca victime, au anunţat surse concordante.

31 afișări
Imaginea articolului O geantă plină cu muniţie a explodat pe aeroportul din Miami, fără a provoca victime

O geantă plină cu muniţie a explodat pe aeroportul din Miami, fără a provoca victime (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Geanta conţinând muniţie, a explodat în jurul prânzului, în timp ce un hamal tocmai o descărcase de la bordul zborului American Airlines 2585 care venea de la Boston.

Poliţia federală (FBI) a anunţat că proprietarul genţii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost arestat şi inculpat pentru transport de muniţie fără permis.

Geanta a explodat când hamalul a pus-o jos, provocând declanşarea uneia dintre muniţii, ceea ce a generat o reacţie în lanţ.

"Reprezentanţii forţelor de ordine au deschis geanta şi au stabilit că aceasta conţinea piese componente de arme. Nu au fost răniţi", a declarat administraţia americană pentru siguranţa transporturilor (TSA) într-un comunicat. "Pasagerul este în prezent interogat de forţele de ordine", a adăugat aceasta.

Pasagerul a călătorit de la Boston la Miami cu bagajul său şi urma să meargă în Jamaica, atunci când autorităţile şi-au dat seama de problemă, potrivit presei locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici