O grupare islamistă afiliată Al-Qaida oferă zece cămile pentru capturarea lui Barack Obama

Gruparea islamistă somaleză Al-Shabaab, afilială reţelei teroriste Al-Qaida, a comunicat că oferă o recompensă de zece cămile pentru informaţii care ar duce la capturarea şi eliminarea preşedintelui SUA, Barack Obama, şi două cămile pentru secretarul de Stat american Hillary Clinton, relatează CNN.

330 afișări
Imaginea articolului O grupare islamistă afiliată Al-Qaida oferă zece cămile pentru capturarea lui Barack Obama

O grupare islamistă afiliată Al-Qaida oferă zece cămile pentru capturarea lui Barack Obama

Gruparea somaleză a făcut acest anunţ în contextul în care Statele Unite oferă milioane de dolari pentru informaţii despre şapte membri ai ierarhiei Al-Shabaab.

Într-o înregistrare audio postată pe site-uri islamiste, Fuad Mohamed Khalaf, considerat de serviciile secrete ca fiind finanţatorul Al-Shabaab şi pentru capturarea căruia există o recompensă de cinci milioane de dolari, a declarat: "Oricine oferă informaţii care să conducă la localizarea şi capturarea necredinciosului Barack Obama şi a soţiei lui Bill Clinton, o femeie cu numele Hillary Clinton, va primi o recompensă. Este vorba de zece cămile pentru Barack Obama şi de două cămile pentru Hillary Clinton".

Gruparea Harakat al-Shabaab al-Mujahideen (HSM - Mişcarea Tinerilor Mujahedini) - cunoscută în presă sub denumirea Al-Shabaab - este foarte activă în regiuni din sudul Somaliei şi este afiliată reţelei teroriste Al-Qaida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici