O italiancă în vârstă de 108 ani s-a vindecat de COVID-19

Fatima Negrini, o femeie de 108 ani, din nordul Italiei, s-a alăturat celor trecuţi de o sută de ani care s-au vindecat de COVID-19.

344 afișări
Imaginea articolului O italiancă în vârstă de 108 ani s-a vindecat de COVID-19

Foto: Corriere della Serra

„Dumnezeu a uitat de mine”, spus Fatima Negrini, sâmbătă, potrivit Corriere della Sera.

Fatima a împlinit 108 ani miercuri.

Corriere della Sera a publicat o fotografie cu Fatima Negrini, în timp ce stă în scaunul cu rotile în faţa unui tort de ciocolată şi cremă, flancată de o îngrijitoare şi de o felicitare uriaşă în formă de inimă.

Pe felicitare a fost scris mesajul: „Fatima 108. Te iubim! S. Faustino”.

Fatima Negrini a fost rezident timp de mai mulţi ani la Azilul Anni Azzurri San Faustino din Milano.

Ea s-a infectat cu noul coronavirus în aprilie şi a testată negativ la mijlocul lunii mai, însă pe întreaga durată a bolii a fost „întotdeauna” un pacient asimptomatic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
italia,
vindecat

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici