O maşină a explodat într-un oraş din Irlanda de Nord

Un vehicul a explodat sâmbătă seara în apropierea unei Curţi de Justiţie din oraşul Londonderry din Irlanda de Nord, au anunţat autorităţile, menţionând că nicio persoană nu a fost rănită, dar zona a fost evacuată ca măsură de precauţie, relatează BBC.

685 afișări
Imaginea articolului O maşină a explodat într-un oraş din Irlanda de Nord

O maşină a explodat în apropierea unei Curţi de Justiţie din Irlanda de Nord

Explozia a avut loc pe strada Bishop, în jurul orei locale 20:15 (22:15, ora României), la puţin timp după ce poliţiştii au primit un avertisment privind o posibilă bombă în zonă.

Autorităţile se aflau la faţa locului în momentul în care maşina a explodat, dar nicio persoană nu a fost rănită.

În urma avertismentului, poliţiştii au început să evacueze zona, inclusiv un hotel.

Oficialii locali au declarat pentru BBC că vehicului a fost încărcat cu exploziv cu puţin timp înaintea producerii exploziei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici