O maşină a explodat la Berlin: Un bărbat a fost ucis - FOTO

O bombă a cauzat o explozie care a ucis un bărbat ce conducea marţi dimineaţa în capitala germană, afirmă poliţia germană, relatează AP online.

9861 afișări
Imaginea articolului O maşină a explodat la Berlin: Un bărbat a fost ucis - FOTO

Un mort la Berlin, în urma exploziei unei maşini (Imagine: Daily Mail)

Explozia  a avut loc marţi dimneaţa, în jurul orei locale 8.00 (9.00, ora României), în cartierul Charlottenburg (vest), a declarat pentru The Associated Press Carsten Mueller, adjunctul purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Berlin.

"Anchetatorii lucrează în baza ipotezei potrivit căreia se afla un dispozitiv exploziv" în interior sau pe vehicul, care a provocat explozia, a declarat Mueller.

Ei încercau să stabilească identitatea bărbatului şi nu puteau oferi imediat informaţii despre vehicul, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Într-o fotografie postată de către Poliţia din Berlin pe Twitter se poate vedea un autoturism break argintiu, marca Volkswagen Passat, avariat pe o stradă, cu geamurile spulberate de suflul exploziei şi tamponat în partea din faţă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici