O maşină a intrat în mulţimea adunată la un carnaval la sud de Bruxelles: cel puţin 4 morţi şi zeci de răniţi

O maşină a intrat în plin în mulţimea adunată la un carnaval duminică dimineaţa într-un orăşel din sudul Belgiei, omorând mai multe persoane şi rănind peste 20, a anunţat primarul.

2523 afișări
Imaginea articolului O maşină a intrat în mulţimea adunată la un carnaval la sud de Bruxelles: cel puţin 4 morţi şi zeci de răniţi

O maşină a intrat în mulţimea adunată la un carnaval la sud de Bruxelles: cel puţin 4 morţi şi zeci de răniţi Foto: Twitter

O maşină a intrat în plin în mulţimea adunată la un carnaval duminică dimineaţa într-un orăşel din sudul Belgiei, omorând mai multe persoane şi rănind peste 20, a anunţat primarul.

Relatările presei belgiene spun că cel puţin patru persoane au fost ucise când o maşină a intrat în mulţimea care se adunase duminică în zori pentru carnavalul din Strépy-Bracquegnies, la aproximativ 50 de kilometri sud de Bruxelles.

"O maşină a intrat din spate cu viteză mare. Şi avem câteva zeci de răniţi şi, din păcate, mai multe persoane care şi-au pierdut viaţa", a declarat primarul Jacques Gobert pentru postul de radio RTBF.

Presa a relatat că accidentul ar fi fost provocat de o maşină urmărită de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici