O maşină Tesla, aflată pe „pilot automat”, a provocat un accident cu două maşini de poliţie. Şoferul se uita la un film

  • O maşină Tesla, care se conducea singură, a lovit o maşină de poliţie
  • Şoferul maşinii se uita la un film în momentul producerii accidentului
  • Nimeni nu a fost rănit în incident
3891 afișări
Imaginea articolului O maşină Tesla, aflată pe „pilot automat”, a provocat un accident cu două maşini de poliţie. Şoferul se uita la un film

O maşină Tesla, aflată pe „pilot automat”, a lovit două maşini de poliţie în timp ce şoferul se uita la un film

O maşină Tesla, aflată pe pilot automat, a provocat un accident în care au fost implicate două maşini de poliţie, pe o autostradă din Carolina de Nord.

Cele două maşini de poliţie erau în misiune, îndreptându-se spre un alt accident produs pe autostradă, în momentul în care autoturismul adjunctului şerifului din Nash a fost lovit de Tesla.

Maşina acestuia a fost împinsă în a doua maşină de poliţie aflată în faţa ei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Şoferul maşinii Tesla, un medic care lucrează în sistemul de urgenţă, se uita la un film în momentul producerii accidentului şi avea maşina setată pe pilot automat.

Compania lu Elon Musk spune că sistemul său de pilot automat este conceput pentru a ajuta şoferii în momentele dificile ale condusului, dar avertizează că „necesită o supraveghere activă a şoferului” şi nu face maşina autonomă.

Directorul general al companiei, Elon Musk, a declarat luna trecută că inginerii săi sunt „foarte aproape” de a dezvolta un sistem de conducere complet autonom”. Deocamdată, însă, caracteristica pilotului automat este destinată numai pentru asistenţa şoferului şi acesta trebuie să fie pregătit să intervină în orice moment, spune producătorul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici