O nouă achiziţie de lux făcută de dictatorul din Coreea de Nord. Obiectul apare în cele mai recente imagini cu Kim Jong-un

În ciuda sancţiunilor dure impuse de SUA şi a faptului că ţara vecină Japonia este percepută ca un duşman, Kim Jong-un, liderul din Coreea de Nord, a fost văzut în apropierea unui SUV Lexus, informează publicaţia NK Pro.

20571 afișări
Imaginea articolului O nouă achiziţie de lux făcută de dictatorul din Coreea de Nord. Obiectul apare în cele mai recente imagini cu Kim Jong-un

O nouă achiziţie de lux făcută de dictatorul din Coreea de Nord.

Vehiculul de producţie niponă apare în imagini de la ultima vizită din teritoriu făcută de liderul suprem din statul comunist.

Kim Jong-un a vizitat unităţile militare staţionate pe insula Changrin. Undeva în fundal se vede, în imaginile transmise de televiziunea de stat, un Lexus LX 570.

Liderul din Coreea de Nord are o pasiune pentru multe branduri de lux occidentale. Pe lângă vehicule de lux, Kim Jong-un consumă băuturi alcoolice scumpe produse în Vest, precum Hennessy, şi foloseşte electronice americane, precum smartphone-urile iPhone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici